• Korsør Byggeservice
  • Korsør Byggeservice

Korsør Byggeservice ApS

Vores historie

KORSØR BYGGESERVICE ApS – Ejvind Larsens eftf. ApS

Firmaet startede op på Norvangen i august 2004. I de følgende år har leveret et produkt til både private og offentlige institutioner.

Vi har gennem årene både haft en stabil medarbejderstab og har i den periode til dato formået at uddanne flere lærlinge. De fleste har efterfølgende fået arbejde i virksomheden.

I  maj 2012 overtog vi det tidligere firma Ejvind-Larsens Eftf. De fleste medarbejdere som derefter blev en del af Korsør Byggeservice havde mange års erfaring og på nuværende tidspunkt har 2 medarbejdere fejret 40 års jubilæum.

Samtidig med at man overtog Tømrerfirmaet Ejvind-Larsens Eftf. I 2012 flyttede man domisil til Fladsken 7-9-15. Værkstedet på Glasværket Norvangen var nu fortid. På matriklen i Fladsken fik man nu et væsentlig større værksted og gl. snedkeri og samtidig fik man ekstra areal til trailere biler og diverse byggematerialer. Derfra udfører vi vores arbejdsopgaver store som små.

Vi har i den forgangne periode været mellem 15-20 medarbejdere og har fast mellem 2-4 lærlinge. Således tager vi også del i det sociale aspekt.

Korsør byggeservice ApS

Kontakt os i dag